kau bunuh happy aku!

kau buat aku happy bila aku dapat tahu kau datang sini. dah lama aku tunggu kau datang. akhirnya tuhan makbulkan doa aku. tapi aku lupa untuk berdoa supaya aku terus happy. maka, sekejap saja aku happy dan akhirnya aku punya happy sudah mati. happy aku tak tahan lama. mungkin udara di dunia ini tidak sesuai dengan happy aku. bila happy aku mati, diri aku turut jugak mati.

aku tak dapat nak lepaskan rasa rindu aku pada kau. happy aku sudah mati. mungkin kau bunuh happy aku. kau pembunuh! kau dengki dengan aku punya happy sebab lagi hebat dari kau punya happy. kau pergi dan biarkan aku. sekurang kurangnya kau perlu ganti happy aku. aku benci sad sebab sad buat aku penat. penat nak keluarkan air mata yang bertangki tangki telah aku simpan. aku suka happy sebab aku tak pernah rasa penat bila happy.

aku bukan kuat dan taff macam kau. kau punya fizikal yang hebat. kau huricanes. dan aku? kalau setakat orang jalanan yang sudah hilang happy. kau bunuh happy aku! aku boleh buat apa? pergi balai polis, buat laporan dan kau kena tangkap? aku tak sekejam kau. tapi aku boleh jadi lagi kejam dari kau.

kau pembunuh happy aku @#$%^&*

No comments:

Post a Comment